Pot avea mai multi clienți datorita mediului online? » IntreabaOrice.Ro

Pot avea mai multi clienți datorita mediului online?

623 vizualizariIT (Information technology)
0

Salut, pot avea mai multi clienti datorita internetului? sau este o mare vrajala? am un restaurant. cum ma ajuta internetul? adica lumea mananca, nu se uita pe net. multumesc

a Raspuns la intrebare
Adauga un comentariu
0

6 Motive Pentru Care Orice Afacere Are Nevoie De O Prezenta Online

  1. Romanii petrec foarte mult timp online, in special pe retelele de socializare. Nu puteti astepta ca potentialii clienti sa vina la dv., este necesar sa va faceti simtita prezenta afacerea acolo unde sunt ei.
  2. Serviciile si/sau produsele dv. sunt mult mai usor de accesat. O simpla pagina de Facebook, pentru afacerea dv., va ofera posibilitatea de a prelua rezervari de la cei interesati de produsele sau serviciile dv.
  3. Marketing demografic – printr-o pezenta online aveti posibilitatea sa va promovati produsele sau serviciile celor care va sunt cu adevarat potentiali clienti (varsta, locatie,casatoriti,necasatoriti).
  4. Prezentarea produselor/serviciilor/ofertelor – un potential client care trece prin fata restaurantului dv stie ca poate manca acolo si cam atat, in timp ce un potential client care ajunge pe website-ul/pagina de Facebook vede ce poate manca si la ce preturi.
  5. Buget redus pentru publicitate – publicitatea online implica costuri extrem de reduse in comparatie cu publicitatea traditionala (tv., radio, publicatii scrise sau panouri publictare). Mai mult, printr-o abordarea inteligenta, puteti trimite oferte promotionale clientilor fara a cheltui un ban pe publicitate.
  6. Pastrarea unei legaturi permanente cu clientii dv – faptul ca m-am simtit bine astazi in restaurantul dv nu va garanteaza cu nimic ca voi manca si peste 2 saptamani in localul dv. O simpla notificare primita prin Facebook, Messenger sau email, prin care ma anuntati ca Sambata seara este “Seara Karaoke” sau ca la “10 aripioare de pui comandate primesc 5 gratis”, va face ca sansele sa mananc in localul dv si Sambata sa fie mult mai mari.

Daca nu aveti o prezenta online, lasati bani pe masa. Traim intr-o lume digitala si fiecare afacere trebuie sa se adapteze la timpurile pe care le traim. Va sfatuiesc sa incepeti macar cu o pagina de Facebook (bine pusa la punct), in cazul in care nu aveti una. Multa bafta!

a Raspuns la intrebare
Adauga un comentariu
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.
Click aici ca sa lasi un raspuns!